Activităţi de depoluare şi ecologizare

S.C. API SORELIA S.R.L. este abilitată să desfăşoare diferite activităţăţi de depoluare, decontaminare şi ecologizare, atât pe amplasamnetul clienţilor, cât şi pe amplasamentul propriu. Astfel de activităţi sunt:

Info

Cum se face separarea apă-nămol


  • Amestecul apă-nămol se aspiră din zona de depozitare în instalaţia de dezumidificare, utilizând un echipament de pompare şi dozare special.
  • Paralel cu aspiraţia sa, în amestecul apă-nămol se înjectează un agent de floculare (polimer), cu rolul de a creşte eficienţa procesului de separare.
  • Separarea celor două faze (lichid şi nămol) pe filtre speciale, în instalaţia de dezumidificare şi colectarea lor.
Info

Cum se face separarea produs petrolier-apă


  • Emulsia produsului petrolier în apă se "sparge" prin procesul de ultrafiltrare.
  • Ultrafiltrarea se realizează pe o membrană specială, care permite trecerea moleculelor de apă, dar nu şi a moleculelor de produs petrolier. În acest fel, cele două componente ale emulsiei se separă şi pot fi colectate separat.
Apisorelia S.R.L. deţine echipamentele şi personalul calificat pentru a efectua separările apă-nămol şi apă-produse petroliere direct pe amplasamentele clienţilor, indiferent de locaţia în care se află produsul respectiv (bazine de decantare, başe colectoare, iazuri de nămol, rezervoare, bataluri etc.).

Demontarea şi decontaminarea filtrelor de ulei/combustibil, precum şi a plăcuţelor de frână, se realizează în locaţia proprie a firmei noastre, din incinta Platformei Industriale Săvineşti.

Dintre clienții noștri în acest domeniu amintim doar câțiva: GFR Logistics Brazi, Unirea Iași, Aker Brăila, Fartec Brașov, Reva Simeria, Vinexport Focșani, ArcelorMittal Roman.

Important

Toate serviciile oferite de Apisorelia S.R.L. se desfăşoară cu deplina respectare a tuturor prevederilor legale în vigoare.

Tarifele serviciilor prestate se negociază funcţie de tipul şi complexitatea operaţiunilor de depoluare şi ecologizare desfăşurate.